Eekhoorn

Eekhoorn

€ 17,50

Eekhoorn

€ 17,50

Een Cortenbird silhouette past in ieder tuin, huis, balkon of muur en zijn gemaakt van 2 mm cortenstaal en worden al verroest aangeleverd.
Deze metalen tuindecoratie eekhoorn is een leuk cadeau voor iedereen en gaat jarenlang mee.
Geen verzendkosten binnen Nederland en binnen 48 uur geleverd!
Deze metaallegering bestaande uit ijzer, koper, nikkel en chroom en de bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk van dit kado.
De Cortenbird vogels zijn levensecht, ook deze Eekhoorn. De Eekhoorn is 10 cm breed en 25 cm hoog en om dit Nederlands product te plaatsen heeft u alleen een hamer nodig.

Leuk voor een Verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst.

Garden Decoration Squirrel
Garten Dekoration Eichhörnchen
 

 

eekhoorn

De grijze eekhoorn is een eekhoorn die oorspronkelijk in het oosten van de Verenigde Staten en Canada voorkomt. De soort is tegenwoordig ook algemeen in Groot-Britannië. Hij heeft een kop-romplengte van 23 tot 30 centimeter. De grijze eekhoorn is hoofdzakelijk grijs, maar hij heeft soms een rode tint over de flanken. Zijn buik is gelig wit. Ze komen vaak voor in een stedelijke woonomgeving, waar hij minder natuurlijke vijanden heeft. In sommige gevallen nemen hele families een geheel witte of zwarte kleur aan.

materiaal

De vogels zijn gemaakt van Cortenstaal en worden al verroest aangeleverd en zijn leuk aan de schutting, boom of tuinhuis.
Deze metaallegering bestaande uit ijzer, koper, nikkel en chroom en de bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk.

Verzending

Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen, deze past door jouw brievenbus.

De levertijd is twee tot drie werkdagen.

Zoek je een alternatief?

Kijk dan eens naar onze Uil, IJsvogel, Specht, Koolmees, Winterkoninkje, Merel, Roodborst.