Cortenstaal dieren

Cortenstaal dieren voor in de tuin

Er is toch niks leuker dan mooie dieren in de natuur te spotten. Cortenstaal dieren zoals een vos op rooftocht, een  scharrelende kip, een prachtige eekhoorn of een lieve poes in je eigen tuin brengt dat gevoel dichtbij huis. 

Met Cortenbird kun je van deze realistische stalen dieren genieten en brengen in jouw of andermans tuin, huis, balkon, schutting of muur een hele mooie natuurlijke sfeer. 

Deze zelf ontworpen metalen tuindecoratie dieren zijn fraaie blikvangers en een origineel en leuk cadeau voor iedereen en gaat ook nog eens jarenlang mee. Op onze site kun je veel dieren van Cortenstaal ontdekken, kies je favoriet uit ons assortiment en haal de natuur dichterbij.

Metalen dieren van cortenstaal

De zelf ontworpen metalen silhouetten worden zorgvuldig geselecteerd en uitgewerkt in een 2D-tekenprogramma. Na het ontwerpen wordt er een protomodel laser gesneden en wordt nauwkeurig gekeken naar de juiste grootte en de contouren van het protomodel. De contouren van onze metalen dieren worden zeer gedetailleerd uitgewerkt zoals u kunt zien in onze webshop. Na goedkeuring van de afdeling kwaliteit worden de dieren van staal vrijgegeven voor productie.   

Het perfecte materiaal voor de metalen dieren voor in de tuin is cortenstaal. Cortenstaal wordt overal gebruikt, zelfs in ontwerpen voor nieuwe gebouwen. Cortenstaal is een metaalsoort die door weersinvloeden een mooie roestbruine kleur krijgt. Het wordt met de jaren zelfs mooier. Een Cortenbird silhouette past in iedere tuin en is met trots gemaakt van hoogwaardig 2 mm dik cortenstaal en het unieke is dat wij ze al egaal verroest aanleveren, dit wordt niet vaak gedaan.

Een Cortenstaal dier van staal is met liefde gemaakt en worden onder de juiste omstandigheden geproduceerd en de impact van transport is dan ook minimaal, goed voor zowel mens als milieu! Wij gebruiken lokale fabrieken en vervoerders, dus geen productie in lage lonen landen.

Onze verpakkingen zijn gemaakt van papier van betrouwbare bronnen (FSC), waardoor ze dus constant kunnen worden gerecycled. We doen wat het beste is voor onze klanten en toeleveranciers, zodat het milieu er zo min mogelijk last van heeft.

Montage

Al onze cortenstalen dieren zijn een lust voor het oog en jij bent zelf de kunstenaar, speel met je fantasie en met de schaduw van de metalen silhouetten in de zon en prik de dieren op een mooie plek in het gras of in de tuin voor een mooie  muur. Deze levensechte dieren toveren jarenlang een glimlach op jouw gezicht of van je familie of vrienden. 

Hoe onderhoud je je dier van cortenstaal?

Onderhoud van jouw cortenstalen silhouette is verder niet nodig, ze zijn onderhoudsvrij. Ze worden namelijk al in de roestbruine kleur aangeleverd en door weersinvloeden krijgen ze in de loop van de jaren een nog mooiere warme natuurlijke roodbruine kleur. De combinatie van metalen en vooral de koper toevoeging zorgen voor een dichte oxidatielaag. Het dier van cortenstaal oxideert alleen aan de buitenkant en gaat ruim tien keer langer mee dan de meest gangbare metaalsoorten.

metalen dieren voor in de tuin van cortenbird kopen

Een mooie levensechte Cortenbird silhouet van metaal heb je al binnen 48 uur in huis. Ze zijn met de hand ontworpen en worden allemaal al roestbruin aangeleverd. We ontwerpen regelmatig nieuwe designs en kunnen ook klant specifieke objecten van cortenstaal ontwerpen en produceren. 

Naast de boven genoemde dieren hebben wij ook prachtige vogels, vlinders, een meisje met gieter voor in de plantenbak en zelfs mooie cortenstalen kerstdecoratie, zoals een mooie verlichte kerstboom, mooie elanden en rendieren. 

Dieren van metaal zijn een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag, valentijn, moederdag, vaderdag, Sinterklaas of kerst. Kies nu je favoriet!