Metalen Vlinders van Cortenstaal

Cortenstaal vlinders voor in de tuin

Het kan toch niet mooier als mooie vlinders te spotten in je eigen tuin. Cortenstalen vlinders die een mooi silhouetten vormen op je schutting, schuurmuur of huis.  Deze mooie metalen vlinder schroef je simpelweg vast aan een schutting, paal, veranda, stenen muur of hek. Dit setje geeft de tuin een mooie industriële uitstraling.

Met Cortenbird kun je van deze levensechte stalen insecten genieten en brengen in jouw of andermans tuin, huis, balkon, schutting of muur een hele mooie natuurlijke sfeer. Dit setje cortenstaal vlinders is prachtig te combineren in een groene tuin. 

Deze zelf ontworpen metalen tuindecoratie dieren zijn fraaie blikvangers en een origineel en leuk cadeau voor iedereen en gaat ook nog eens jarenlang mee. Op onze site kun je veel dieren van Cortenstaal ontdekken, kies je favoriet uit ons assortiment en haal de natuur dichterbij.

Metalen insecten van cortenstaal

De zelf ontworpen metalen silhouettes worden zorgvuldig geselecteerd en uitgewerkt in een tekenprogramma. Na het ontwerpen wordt er een protomodel laser gesneden en wordt nauwkeurig gekeken naar de juiste grootte en de contouren van het protomodel. De contouren van onze metalen dieren worden zeer gedetailleerd uitgewerkt zoals u kunt zien in onze webshop. Na goedkeuring van de afdeling kwaliteit worden de dieren van staal vrijgegeven voor productie.   

Het perfecte materiaal voor de metalen dieren voor in de tuin is cortenstaal. Cortenstaal wordt overal gebruikt, zelfs in ontwerpen voor nieuwe gebouwen. Cortenstaal is een metaalsoort die door weersinvloeden een mooie roestbruine kleur krijgt. Het wordt met de jaren zelfs mooier. Een Cortenbird silhouette past in iedere tuin en is met trots gemaakt van  2 mm dik cortenstaal en het unieke is dat wij ze al egaal verroest aanleveren, dit wordt niet vaak gedaan.

Onze metalen vlinders zijn niet alleen decoratief, maar ook weerbestendig en duurzaam. Het gebruik van cortenstaal zorgt voor een prachtige  roestpatina. Onze metalen vlindercollectie is perfect als tuindecoratie of opvallende wanddecoratie.

De vleugels buig je iets naar achter voor het mooie realistische effect. Een mooie aanvulling voor elke tuin, schuur, schutting of huis.

Onze verpakkingen zijn gemaakt van papier van betrouwbare bronnen (FSC), waardoor ze dus constant kunnen worden gerecycled. We doen wat het beste is voor onze klanten en toeleveranciers, zodat het milieu er zo min mogelijk last van heeft.

Montage

Al onze cortenstalen vlinders zijn een lust voor het oog en jij bent zelf de kunstenaar, speel met je fantasie en met de schaduw van de metalen silhouetten in de zon en prik de dieren op een mooie plek in het gras of in de tuin voor een mooie  muur. Deze levensechte vlinders toveren jarenlang een glimlach op jouw gezicht of van je familie of vrienden.

De vleugels buig je iets naar achter voor het mooie realistische effect. Een mooie aanvulling voor elke tuin of huis. Na verloopt van tijd krijgt deze decoratie vlinder een mooie roestige kleur.

 

Hoe onderhoud je je dier van cortenstaal?

Onderhoud van de vlinders is verder niet nodig, je hoeft er niks aan te doen. Ze worden namelijk al verroest aangeleverd en door weersinvloeden krijgen ze in de loop van de jaren een nog mooiere warme roodbruine koperkleur. De combinatie van metalen en vooral de koper toevoeging zorgen voor een dichte oxidatie laag. De vlinder van Cortenstaal oxideert alleen aan de buitenkant en gaat ruim tien keer langer mee dan de meest gangbare metaalsoorten.

metalen insecten voor in de tuin van cortenbird kopen

Een mooie echte Cortenbird silhouette van metaal heb je al binnen 2 dagen in huis. Ze zijn zorgvuldig met de hand ontworpen en worden al roestig aangeleverd. We ontwerpen regelmatig designs en kunnen ook klant specifieke objecten van cortenstaal designen en produceren. 

Naast de boven genoemde dieren hebben wij ook prachtige vogels, dieren, een meisje met gieter voor in de plantenbak en zelfs mooie cortenstalen kerstdecoratie, zoals een mooie verlichte kerstboom, mooie elanden en rendieren. 

Vlinders van metaal zijn een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag, valentijn, moederdag, vaderdag, Sinterklaas of kerst. Kies zelf de mooiste!