Met de Cortenbird Labrador retriever krijg je heel veel moois in je tuin, balkon of huis. Het is eenvoudig te monteren, je kunt deze Labrador zo in de grond drukken en is net als alle andere vogels en dieren van hetzelfde materiaal gemaakt, nl. Cortenstaal 3mm dik dat er over de jaren heen alleen maar beter uit gaat zien en deze fraaie tuindecoratie brengt jarenlang plezier en roest dus niet door. Ook zonder pin leverbaar.

Afmetingen: 62 cm breed - 60 cm hoog en 3 mm dik (zonder pin)

Vandaag besteld is binnen 48 uur in huis en gratis verzending in Nederland!

Cortenstaal LABRADOR RETRIEVER voor in de tuin

Er is toch niets leukers dan een mooie Labrador retriever in je eigen tuin. Je kunt van deze realistische Labrador retrievers van Cortenbird genieten, zij brengen in jouw of andermans tuin, huis, balkon, schutting of muur een hele mooie natuurlijke sfeer.

Deze zelf ontworpen metal-animal is een fraaie blikvanger en een origineel en leuk cadeau voor iedereen en gaat ook nog eens jarenlang mee. Je kunt op deze site ook veel vogels van cortenstaal ontdekken, haal de natuur dichtbij en kies je favoriet uit ons assortiment.

Metalen Labrador retriever van cortenstaal

Wij selecteren de zelf ontworpen metalen silhouetten zorgvuldig en werken deze uit in een 2D-tekenprogramma. Het protomodel wordt na het ontwerpen laser gesneden en er wordt daarna nauwkeurig gekeken naar de juiste grootte en de contouren. De contouren van onze vogels staal worden uiterst gedetailleerd uitgewerkt zoals jullie kunnen zien in de webshop. Na zorgvuldige kwaliteitskeuring worden de Labrador retrievers, vogels en andere dieren van staal vrijgegeven voor productie. 

Cortenstaal is een perfect materiaal voor de metalen vogels voor buiten in uw tuin. Cortenstaal wordt gebruikt in tuinen, voor borderranden, plantenbakken en zelfs in ontwerpen voor nieuwe gebouwen. Door weersinvloeden krijgt deze metaalsoort mooie roestbruine kleur. 

Het wordt steeds mooier door de jaren heen. Een Cortenbird silhouette is met trots gemaakt en past in iedere tuin en is van hoogwaardig cortenstaal van 3 mm dikte en wij leveren het al egaal verroest aan, dit is uniek, omdat het niet vaak gedaan wordt.

Een Cortenbird Labrador van cortenstaal wordt onder de juiste omstandigheden geproduceerd en de impact van transport is dan ook minimaal, goed voor zowel mens als milieu en ze worden met liefde gemaakt! Wij gebruiken lokale vervoerders en fabrieken en laten onze producten niet in lage lonen landen produceren.

Onze verpakkingen zijn gemaakt van producten uit betrouwbare bronnen (FSC) voor onze vogel silhouetten van metaal en kunnen dus constant kunnen worden gerecycled. Voor klanten en toeleveranciers doen we het beste, zodat ook het milieu zo min mogelijk last hiervan heeft.

Montage van de labrador retriever

Speel met je fantasie en met de schaduw van deze Labrador retriever in de zon en druk deze mooie decoratie zo in de grond. Al onze silhouettes zijn een lust voor het oog en jij bent zelf de kunstenaar. Deze levensechte silhouetten produceren jarenlang een smile op je gezicht of die van je buren. 

Hoe onderhoud je je hond van cortenstaal?

Jouw metalen dier silhouet onderhouden is verder niet nodig, ze zijn onderhoudsvrij. Wij ontbramen, ontvetten en leveren ze al in de roestbruine kleur aan en door weersinvloeden krijgen ze in de loop van de jaren een nog mooiere warme roodbruine kleur. De dichte oxidatielaag van de metal-animal wordt door een combinatie van metalen en vooral de kopertoevoeging bevordert. De vogel van cortenstaal oxideert alleen aan de buitenkant en gaat ruim tien keer langer mee dan de meeste staalsoorten.

Metalen hond van Cortenbird kopen

Binnen 48 uur heb je dit mooie Cortenbird Labrador retriever van metaal al in huis. 

Wij hebben ze met de hand ontworpen en worden in een warme roestbruine kleur aangeleverd. We ontwerpen regelmatig nieuwe designs en kunnen ook klant specifieke metaal versieringen ontwerpen en produceren. 

Deze mooie Labrador van metaal is een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag, valentijn, moederdag, vaderdag, sinterklaas of Kerst. Kies nu je favoriet!