EIFFELTOREN VAN CORTENSTAAL

Deze Eiffeltoren van cortenstaal is een heel mooie tuindecoratite en is hét symbool van Parijs. De stalen Eiffeltoren is een monument in Parijs en een van bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk. De Eiffeltoren is 1,65 meter hoog en wordt geroest aangeleverd en dient u zelf te plaatsen.

 

 

Afmetingen: 163 cm hoog - 65 cm breed en 6 mm dik

Graag even contact opnemen via de e-mail voor de levertijd. Andere afmetingen zijn ook mogelijk...

 

Beautiful Corten steel EIffel Tower

Schöner EIffel-Turm aus Cortenstahl

 

Cortenstaal EIFFELTOREN voor in de tuin

Er is toch niks leuker dan een mooi kunstwerk voor in de tuin. Cortenstaal Eiffeltoren brengt dat vakantie gevoel dichtbij huis. 

Met Cortenbird kun je van deze realistische stalen silhouetten genieten en brengen in jouw of andermans tuin, huis, balkon, schutting of muur een hele mooie natuurlijke sfeer. 

Deze zelf ontworpen metalen tuindecoratie Eiffeltoren is een mooie blikvanger en een origineel en leuk cadeau voor iedereen en gaat ook nog eens jarenlang mee. Op onze site kun je ook veel dieren van Cortenstaal ontdekken, kies je favoriet uit ons assortiment en haal ook de natuur dichterbij.

Metalen SILHOUETTEN van cortenstaal

Onze zelf ontworpen EIffeltoren is zorgvuldig geselecteerd en uitgewerkt in een 2D-tekenprogramma. Na het ontwerpen wordt er een protomodel laser gesneden en wordt nauwkeurig gekeken naar de juiste grootte en de contouren van het protomodel. De contouren van onze Eiffeltoren wordt gedetailleerd uitgewerkt zoals u kunt zien in onze webshop. Na goedkeuring van de afdeling kwaliteit worden de dieren van staal vrijgegeven voor productie.   

Het perfecte materiaal voor deze EIffeltoren voor in de tuin is cortenstaal. Cortenstaal wordt overal gebruikt, zelfs in ontwerpen voor nieuwe gebouwen. Cortenstaal is een metaalsoort die door weersinvloeden een mooie roestbruine kleur krijgt. Het wordt met de jaren zelfs mooier. Deze Eiffeltoren is met trots gemaakt van hoogwaardig 6 mm dik cortenstaal en het unieke is dat wij ze al egaal verroest aanleveren, dit wordt niet vaak gedaan.

Onze verpakkingen zijn gemaakt van papier van betrouwbare bronnen (FSC), waardoor ze dus constant kunnen worden gerecycled. We doen wat het beste is voor onze klanten en toeleveranciers, zodat het milieu er zo min mogelijk last van heeft.

Montage

Al onze cortenstalen silhouetten zijn een lust voor het oog en jij bent zelf de kunstenaar, speel met je fantasie en met de schaduw van de metalen silhouetten in de zon. Deze Eiffeltoren gaat decennia lang mee en brengt een glimlach op jouw gezicht en doet je denken aan het mooie Parijs. 

Hoe onderhoud je je dier van cortenstaal?

Onderhoud van jouw cortenstalen silhouette is verder niet nodig, ze zijn onderhoudsvrij. Ze worden namelijk al in de roestbruine kleur aangeleverd en door weersinvloeden krijgen ze in de loop van de jaren een nog mooiere warme natuurlijke roodbruine kleur. De combinatie van metalen en vooral de koper toevoeging zorgen voor een dichte oxidatielaag. Het dier van cortenstaal oxideert alleen aan de buitenkant en gaat ruim tien keer langer mee dan de meest gangbare metaalsoorten.

metalen dieren voor in de tuin van cortenbird kopen

Een mooie levensechte Eiffeltoren kunnen wij ook op maat voor u produceren en zijn dus niet op voorraad.

We ontwerpen regelmatig nieuwe designs en kunnen ook klant specifieke objecten van cortenstaal ontwerpen en produceren. 

Naast de boven genoemde Eiffeltoren hebben wij ook prachtige vogels, vlinders, een meisje met gieter voor in de plantenbak en zelfs mooie cortenstalen kerstdecoratie, zoals een mooie verlichte kerstboom, mooie elanden en rendieren. 

Dieren van metaal zijn een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag, valentijn, moederdag, vaderdag, Sinterklaas of kerst. Kies nu je favoriet!